Tisdag

Godmorgon godmorgon

I natt hade jag jättesvårt att somna men jag har ändå kommit upp redan vid 8.50. Egentligen ska jag till gymmet nu men jag känner verkligen att jag inte orkar just nu. Jag har inte heller någon vidare lust. Förhoppningsvis kommer jag igång om ett tag.
 
Idag är det inget nytt som står på schemat. Det är gym, jobb och plugg. Jag ska satsa extra hårt på pluggandet idag för jag har slappat lite med det dom senaste dagarna. Först såg jag till att ligger före så jag skulle kunna faila någon dag och sen gjorde jag det så nu ligger jag i fas rent tidsmässigt men det faktum att jag inte fattar allt och då hoppar över det, gör ju att det egentligen är rätt meningslöst att plugga - bortsett från att jag får en repetition om vad matte är för något. Det var ju några år sen man slutade plugget nu och ännu fler sen man slutade lyssna på lektionerna så det är ju en hel del man glömt. Men faktiskt måste jag erkänna att när jag sitter och kollar i boken är det väldigt mycket som är repetition från 9:an.
 
I 9:an fick jag mitt stora genombrott i matte. Jag har alltid varit ganska hygglig på matte, egentligen dom flesta ämnena, förmodligen mycket för att jag har en schyst förmåga att använda mitt sunda förnuft, tänka logiskt och utöver det är jag snabblärd, lagom smart och så vidare. I 9:an gjorde jag plötsligt gymnasiematte för att allt annat var för lätt och allt gick i raketfart. Jag som var lärarens syndabock för att jag var stökig och drev med varenda lektion, fick henne plötsligt att höja på ögonbrynen. När hon skulle ge mej matte A sa hon att till och med det var för lätt. Tror jag det, jag tentade ju av hela kursen sen.
 
Jaja, nog om mej och matte. Det är ett fruktansvärt ämne rakt igenom, med massa små helveteskapitel som jag egentligen är oerhört ointresserad av. Det är 18 dagar kvar till högskoleprovet så hang on there issa
 
Hoppas ni får en bra tisdag
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0