Söndag

Hej

Så var det redan söndag. Jag kom precis hem från gymmet och ska snart käka lite sen lurre. Jag var så otroligt trött när jag vaknade så struntade i allt och somnade om. Det blev såklart så att jag kom upp ganska sent men så blir det ibland.
Jag stack i alla fall direkt iväg till gymmet så strax ska jag äta för första gången idag. Dieten är över så ska faktiskt ge mej på att käka lite ris.  Senare kommer såklart en liten sammanfattning av dieten. Först måste jag lägga upp krubbet för både dag 16 och dag 17 eftersom det inte har blivit av. I fredags var jag ute och sprang runt hela eftermiddagen och kvällen och vi kom hem sent så hann lägga upp och på lördagen vaknade vi ganska sent, var sega och det tog ett bra tag innan vi tog tjuren vid hornen och sate igång med städningen, som sen tog exakt hela dagen. Vid 21.00 satte vi oss soffan och då var vi fortfarande inte klara. Jag tänkte inte direkt på att lägga upp krubbet då.  Dessutom eftersom dagen var som den var, hade vi inte hunnit äta så mycket.
 
Resten av min söndag här blir väl att kanske städa klart det sista, plugga till högskoleprovet såklart och om jag hinner och orkar blir det nog en omgång till på gymmet.
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0