Söndag

Hej

Idag är det söndag och typiskt söndagsväder. Vi ska städa, städa och ... städa. Det är verkligen behövligt här. För någon timme sen fick jag världens utbrott och stod här och skrek ett tag. Jag blir så jävla trött på allt skit ibland. Jag har i hela mitt liv varit väldigt stökig och slängt typ allt på golvet jämt. Ibland kunde jag ha 10 tallrikar i mitt rum bara för att jag käkade där och glömde ta med mej disken när jag gick från rummet. Så kunde det hålla på i några dagar så vips var det 10 tallrikar på hög. Först när pappa klagade på att det inte fanns några tallrikar kvar, kunde jag gå och lämna allt i köket. Jaa ni fattar grejen, jag har alltid varit riktigt stökig, hatat att städa och bara tyckt att det är mysigt och personligt att det är lite stökigt. Jag har aldrig velat ha damm och smuts men att mina grejer dekorerar golvet har aldrig varit ett problem.
 
Well.. jag antar att jag börjar bli äldre äntligen. Nu plötsligt är det svinigt jobbigt att det är grejer överallt och man hittar aldrig något. Sen tror jag i och för sej att den stora anledningen till det är att vi är två personer instängda i ett rum. Självklart blir det kaos, men jag fuckar ur på allt ändå så idag ska det städas och jag antar att nästa utbrott kommer på tisdag när jag inser att det är dags att städa igen.
 
Hoppas ni får en bra söndag
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0