Smoothie tips


Jag älskar smoothies och gör ofta olika smoothies med olika smaker. Så himla gott och nyttigt   Hur nyttigt det blir beror ju förstås på vad man har i men jag kan säga att jag oftast gör dom så nyttiga jag kan och på sista tiden har jag faktiskt börjat få till det ännu bättre.  Tidigare har jag till exempel haft lite mjölk i och gärna smaksatt yoghurt. Nix pix till det numera.  Jag kör fil för att jag har börjat föredra att min smoothie blir lite "rinnigare". Förut körde jag ganska tjock konsistens men nu vill jag kunna dricka dom smidigt och enkelt. Fil är dessutom väldigt ofta nyttigare än yoghurt. (Det beror självklart på vilken man väljer)

Här kommer i alla fall ett slående tips på hur man får den perfekta konsistensen. Även om filen är hyfsat rinnig så är det inte alltid det hjälper när man mixar frukten eller bären. Konsistensen har tyvärr en tendens att bli lite tjockare ändå och det är inte okej att hälla på mer fil. Vad jag brukar göra då är (trummor, trummor) att hälla på en skvätt vatten. Först när jag provade det trodde jag att det skulle bli skitäckligt, men ärligt talat - vatten har faktiskt ingen smak. Tillsammans med alla bär spelar det faktiskt ingen roll om man kör vatten eller mjölk, fil eller yoghurt för guess what (trummor, trummor) det kommer bar smaka en blandning av alla bär man hällt i ändå.
Så nästa gång ni gör smoothies, testa då att hälla i en skvätt vatten. Det är nyttigare än att hälla i typ mjölk och konsistensen blir mycket bättre än om man inte häller i något alls, tycker jag i alla fall eftersom jag vill ha den perfekta konsistesen för att kunna dricka

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0