Sjuk

Hej

Jag hoppas att allt är bra med er. Sorry att jag bloggar dåligt just nu men jag har legat hemma och haft sjukt ont i magen. Jag har först haft otroligt mycket att göra och sen i fredags slog det till i magen. Jag blev liggandes i soffan hela dagen, sen tog jag mej upp, gjorde mej i ordning, stack iväg till en kompis och sen ut på krogen. På lördagen var jag hemma hos min brorsa och firade min brorsdotter 2års-dag. Jag mådde skit från början till slut och när jag väl kom hem bäddade jag ner mej i mammas säng direkt. Vi tittade på melodifestivalen tillsammans. Sen kollade vi på något mer och sen tokdeckade jag. När jag vaknade idag mådde jag fortfarande riktigt dåligt. Jag har legat kvar i mammas säng hela dagen och kollat på Bert.
En stund mådde jag bättre och då passade jag på att gå ut och njuta av solen lite. Annars har jag behövt ta en nap lite då och då för att orka hålla mej vaken.
 
Att jag har såhär ont i magen har gjort att jag knappt kunnat äta någonting och därför har jag såklart ingen energi över huvud taget. Det hela är otroligt plågsamt. Så fort jag får i mej något börjar min mage låta jättemycket så egentligen mår jag allra bäst och samtidigt allra sämst när jag inte har ätit någointing.
 
Tanken var ju att jag skulle åkt tillbaka till Oslo för några dagar sen men vissa grejer har ju kommit i vägen så nya planen var att jag skulle åkt idag. Nu får jag istället åka när jag är frisk. Jag hoppas verkligen att jag kan komma iväg på tisdag.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0