Frulle


Sen jag började med min diet har jag verkligen lärt mej att uppskatta frukost. Jäklar vad mycket god frulle jag serverar mej själv. Gott och nyttigt är det för det mesta.  Här ska jag rekommendera en av mina frukostar.
Äggröra på 2 ägg, skoja till det med lite salsa om man vill. Se över näringsinnehållet bara. 1½ dl blåbär. Sååå gott. Behöver absolut inte sockras eller något utan käka dom som dom är. Så smarr!!  1 kopp grönt te till det. Behöver jag säga det? Självklart inget socker.
Lyxfrulle känns det som men det tar bara några minuter att fixa till. 
 
Att man brukar ogilla frukost. Det hör man ofta folk säga. Ja, självklart blir det så om man äter någon halvtorr brödbit med en klick smör och någon äcklig gammal ostskiva på, eller sur och hemsk a-fil med några äckliga smaklösa flingor som bara fastnar i tänderna och skär i halsen om man inte tuggar dom ordentligt. Helt ärligt, vem gillar en sån frulle? Att göra något bättre behöver inte alls ta längre tid. Man har ju ofta kort om tid på morgonen så här har ni ett fantastiskt tips. Äggröran tar ca. 3 minuter att göra. Blåbären häller jag upp precis som om det vore fil i en skål och teet fixar sej själv samtidigt som äggröran görs. Lägg 3-4 minuter varje morgon och jag lovar att frullen blir bättre.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0