Fredag

Hej
Fredag kära vänner.  Solen skiner och det är fredag. Inte för att det spelar mej någon större roll egentligen. Jag göra samma sak vareviga dag, typ. Idag ska jag lägga mycket krut på att plugga till högskoleprovet. Imorgon är det bara en vecka kvar tills det är dags. Tänk att det redan var 3 veckor sen jag var i Sverige senast och nu är det dags igen.
Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra för mej på provet. Jag skulle bli så himla stolt över mej själv om jag lyckades göra en bra poäng på första försöket. Dom flesta som gör högskoleprovet gör ju det flera gånger och får lite bättre varje gång. Jag vågar inte ens hoppas på någon specifik poäng för det skulle bli så himla jobbigt om jag inte lyckas med det då så jag kör på inställningen - gå dit, göra mitt bästa och sen får jag göra om det nästa gång om det går skit.
Jag har ju trots allt bara haft 3 veckor på mej att förbereda mej.
 
Anyway. Det är i alla fall fredag och bortsett från plugg och så har jag inga direkta planer. Pontus snackade om att han skulle till stan och kirra något efter jobbet. Jag kanske sticker dit och möter upp honom och hittar på något. Jag ska i alla fall till gymmet. Jag har blivit lite sugen på crosstraining på gamla dar så det ska jag nog köra idag.

 
Ha en fin fredag gott folk
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0