Torsdag

Hej
 
Här kommer dagens första inlägg, och dagen är över. Jag skulle precis sätta mej ner och skriva några inlägg och så blev jag upptagen med en mängd andra prylar.. som vanligt.
 
Jag har i alla fall haft en helt okej dag. Jag gillar ju inte torsdagar så jag definitivt inte klaga. Jag jobbade, dagen gick lagom fort, jag gick till gymmet, kom hem och tog en dusch, myste ner mej i soffan framför en rulle och tja.. det var väl den största delen av dagen men inte allt såklart.
 
Igår kväll åkte Pontus till Sverige, så jag chillar här själv några dagar. Om jag ska vara helt ärlig så är det faktiskt riktigt skönt att få vara själv ett tag. Jag tror att jag ska försöka få honom att sticka iväg lite oftare.  Egen tid är faktiskt viktigt och jag som älskar egen tid, behöver egentligen lite extra mycket. Den här helgen med jag och jag själv kommer bli helt underbar. Jag ska se så många filmer jag vill, slappa i solen, träna, mysa med min kanin överallt i rummet (det där lät inte riktigt som jag hade tänkt mej ), läsa en tidning (det var så sjukt länge sen jag la mej i någon mysig ställning med ett riktigt bra magasin (herregud det där lät definitivt värre än vad det förra gjorde)

Okej, hur som helst.. om jag ska försöka säga något normalt innan jag går och lägger mej.
 
Efter ett antal minuters tomt stirrande på skärmen, inser jag att jag nog får ge upp - jag kan helt enkelt inte formulera något normalt just nu.

Jag hoppas i alla fall att ni har haft en fin dag och taggar satan inför fredag!  Det gör i alla fall jag
 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0