Shake diet


När man hållit på med bra mat och massa träning väldigt länge, och dessutom har ett väldigt aktivt liv i övrigt, och det fortfarande inte händer något i kroppen, är det dags att prova något annat.
 
Jag har ju provat en del saker för att gå ner i vikt och sanningen är att jag har väldigt svårt att tappa vikt. Oftast när jag går ner i vikt är det ren tillfällighet. Jag har tidigare varit med om att jag har tappat 3 kilo på en vecka utan att göra någonting. Jag har inte gått till gymmet mer än en gång, druckit alkohol och bara hängt med vänner. Baam, 3 kilo väck.
Sen kan jag under månader räkna kalorier, springa, cykla, promenera, undvika alkohol till max och så vidare men inte ett gram tappar jag. Tiden går, dagar blir till veckor, veckor blir till månader och månader blir till år. Självklart ger jag upp då och då när det faktiskt inte händer någonting trots att jag krigar.
 
Jag är ingen hälsa - och träningsexpert och jag har ingen lust att snacka med någon heller. Dom känner inte mej och vet inte vad jag hittills har gjort för att lyckas. Jag är trött på att höra massa tjat om hur man ska tappa vikt, när jag faktiskt redan har gjort exakt dom grejerna under väldigt lång tid.
 
Så låt mej presentera mitt nästa projekt: shakes.
Muuums!!
inte alls faktiskt.
usch jag mår redan ganska illa av det, och jag antar att det är bra. Jag känner faktiskt inte till någon som har gått ner i vikt och sagt att det var kul och inte ett dugg jobbigt. Ofta handlar det om att man får pressa sej även om man är hungrig och avstå från det man helst vill ha.
 
Detta kommer göra det extremt lätt för mej att hålla koll på vad jag får i mej. 5 shakes om dagen och that's it. Det borde funka, men jag har ju bevisat tidigare att allt som normalt sätt funkar inte funkar på mej. Så to be continued..

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0