Min lördag


Jag hoppas att ni all har haft en superfin dag.  Jag och min älskling har i alla fall haft världens mysigaste dag.  Först började den lite segt men när den väl satte igång gjorde vi massa bra saker.  Först gick vi ut för att kolla om en marknad fortfarande höll igång. Pontus gillar att vandra på markander och eftersom jag skulle gå mina kilometer gjorde vi en liten deal. Han har även länge velat gå och se "Skriet" så planen var marknad, skriet och kilometer. Marknaden var dessvärre inte igång när vi kom dit så istället gick vi vidare till museet. Vi vandrade runt ett tag på museet och Pontus fick äntligen se "Skriet". Dom 3 översta bilderna är från museet.
Efter museet satt vi utanför och käkade lite mellis. Eller tja, jag drack min . Sen fortsatte promenaden och vi funderade på vad vi skulle göra. Lite impulsivt bestämde vi oss för att gå till bion och kolla om det skulle gå någon bra film. Vi bestämde oss för att se Maleficent. Jag har aldrig sett 3D på bio så det var ett bra beslut
 
Efter bion tog vi en promenad i sista solen och sen hoppade vi på trikken sista biten hem. Nu har vi slagit oss ner i soffan och ska se The notebook. Perfekt avslut på en riktigt bra och romantisk dag.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0