Maleficent


Igår var jag och Pontus och såg Maleficent. Jag tror inte att jag har sett hela Törnrosa tidigare faktiskt, eller så har jag det utan att minnas hela. Det kändes i alla fall som att den här tog med lite grejer som den tecknade versionen missade. Jag gillade verkligen budskapet i filmen, eller vad man ska kalla det.
Angelina Jolie gör dessutom rollen som Maleficent riktigt bra. Det var kul att se henne i en annorlunda roll. Hon syns ju typ bara i actionfilmer så det var en skön omväxling och hon gör den ritkgit bra tycker jag.
 
Själva filmen var bra gjord och det var spännande att se en film i 3D (jag har ju av någon anledning missat det). Vissa bitar var lite larviga men annars tycker jag definitivit att det är en sevärd film. Rolig, lite spännande, bra handling, snygga miljöer och en fin berättelse. Klart som korvspad att det blir bra.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0