Lördag

Hej

Usch vad jag är seg idag. Men det får man vara. Det är lördag och jag gör precis vad jag vill!  
 
Min dag började med en lång sovmorgon. Herregud vad tungt jag måste ha sovit, eftersom jag annars brukar flyga upp ur sängen vid 8 och tro att jag har försovit mej. Snacka om arbetsskada.  Vid 10.40 vaknade jag långsamt av att min telefon ringde. Jag snackade ett tag med killen och sen såg jag klart min rulle som jag började glo på på gymmet igår.
 
På tal om igår så blev det ju rätt sent, så det är inte konstigt att jag sov länge idag. Men trots att jag slösat bort en hel del tid på att bara såsa, ska jag försöka göra lite bra grejer idag i alla fall.  Solen skiner ute och det är säkert supervarmt och skönt så klart att jag ska ta mej ut ett tag.  Jag har lite grejer att fixa med mej själv först. Mina naglar är katastrof till exempel. Jag ska också slänga på mej lite smink och kläder och sen bär det nog av till stan. Jag ska försöka hitta två böcker - en som ska bli träningsdagbok och en som ska bli dagbok till ett annat projekt jag ska starta snart.
Det blir nog även några timmar i solen och ikväll ska jag till gymmet såklart.  Jag håller på och kör in en ny rulle i plattan så jag har något att underhålla mej med under min långa promeflax  Så ser mina planer ut för lördagen.

Här får ni en bild från när jag chillade i solen igår.
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0