Alla hjärtans dag

Nu tänkte jag berätta lite om min alla hjärtans dag.  Som för övrigt var grym och min bästa alla hjärtans dag hittills
 
På dagen var jag på gymmet och sen gjorde vi oss i ordning och satt hemma ett tag och snackade i vårat kök. Sen gick vi till restaurangen jag skrev om - restaurangen med päls på stolarna på uteserveringen.
Vi käkade en supergod middag inne och sen satt vi på uteserveringen med vin efter det.
 
Jag vet inte hur många timmar vi var där med det var nog ett tag.  Ibland är det verkligen som att tiden bara stannar och vi har 1000 grejer att snacka om. Restaurangen heter förresten Jacob call. Det är en ganska dyr restaurang men det var också riktigt god mat.  Vi delade på en bruschetta till förrätt och sen åt jag
entrecôte till varmrätt. Pontus tog creme brulee till efterrätt och jag smakade lite bara. Det var seriöst den godaste creme bruleen jag har ätit i hela mitt liv! Och då har jag väl ätit tre inklusive den här.  
 
 
Senare gick vi till vårat stammisställe. Dom har alltid något event när det är någon högtid och det är kul tycker jag.  På alla hjärtans dag hade dom massa ballonger och rosor och så bjöd dom på snacks. Fina fat med nötter, kakor, chips och choklad stod på nästan alla bord. Jag och Pontus fick också ett men jag glömde ta kort på det.

 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0