Prag

Min vistelse i Prag blev inte mycket roligare än min vistelse i Budapest. På grund av att jag hade så fruktansvärt ont, kunde jag inte ens blogga. Därför kommer här dom sista inläggen från resan i efterhand.
 
Jag försökte verkligen kämpa för att göra något, jag försökte att gå emot min smärta och att verkligen njuta av semestern och städerna vi besökte. För det mesta blev jag nerslagen av min bränna, men visst tog jag mej ut en del också.
 
Vi hade hittat ett hotell där frullen ingick, hur bra som helst!  Eftersom jag ändå hade kämpat mej iväg till frullen, kunde jag ju lika gärna kämpa mej vidare på stan.
Första dagen i Prag låg jag inne på hotellet hela dagen och hela kvällen och bad om att få bli bättre till dagen efter. Det hände inte, men vi gick ut på stan i alla fall. Jag fick ha bandage under kläderna för att lindra smärtan lite. Det hjälpte inte överdrivet, men lite i alla fall.
 
I Prag finns det huuuur mycket som helst att göra, tyvärr klarade jag ju inte av något. Men åtminstone tog vi ett rejält varv på stan och gick på två museum. När vi kom hem på kvällen slängde jag av mej kläderna och försöka lägga mej på sängen. Jag gav upp ganska snabbt, på grund av den hemska smärtan, och bestämde mej för att gå fram och tillbaka i rummet. Vi hade köpt en kylande salva och en mouse under dagen. Jag smorde in mej som en galning, men jag tror att mina skador för extrema för att det där skulle hjälpa men det var värt ett försök. Sen kom nästa problem - middag.
Det var bara tvinga på sej kläderna och gå ut igen. Jag var på gränsen till att börja gråta när jag satte på mej kläderna. Det sista jag ville var att gå ut och leta käk. Åtminstone hade jag lite tur för precis på andra sidan gatan fanns en perfekt restaurang med riktigt god mat och riktigt bra priser. Jag drack 2 mojitos och en halv long Island ice tea för att föröka pigga upp stämningen. Det funkade inte på smärtan, men åtminstone var det gott och jag blev lite bubblig av det.
 
Vi kom hem vid 1-tiden, nöjda med att vi i alla fall hade gjort vårt bästa för att njuta av Prag.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0