Onsdag

Godmorgon godmorgon

Hoppas eran morgon har startat bra. Det har i alla fall min.  Jag tillät mej att ligga och dra mej ett tag i sängen i morse. Vanligtvis tvingar jag upp mej själv ganska snabbt, men i dag tänkte jag: äsch vafan jag tar en senare trikk. Jag är dock så hisklans snabb på morgnarna, just för att jag älskar att gå upp för sent, så jag hann med den trikken jag egentligen skulle ta
 
Jag som alltid har varit en så mogontrött person, börjar äntligen uppskatta det där med att gå upp vid 5 på morgonen. Jag lär väl säga annat om några månader när det är vinter igjen.  Man börjar faktiskt märka att hösten är på G. När man stäcker ut en fot från täcket så är det fan ruggigt. Usch det är en av dom sakerna som jag faktiskt hatar med vintern. Det skulle vara så himla mycket enklare att gå upp om det inte var så himla stor skilnad mellan temperaturerna under täcket och utanför täcket.

Nåja, som tur är, är vi inte där riktigt än. Det som står på schemat i dag är gym och så ska jag träffa Ebba.
Det var ganska länge sen vi sågs nu så det ska bli riktigt kul .
På gymmet tänkte jag köra intervall i uppförsbacke för första gången i mitt liv. Vi får väl se hur det går. Planen är i alla fall 5x120 sekunder i brant backe. Jag vet att jag kommer klara det för jag är en fighter, jag ger inte upp. Frågan är bara om mina ben håller med . Träningsvärken kommer nog försöka sätta stopp för mej, men självklart kommer den misslyckas .

Ha en fin dag allesammans
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0