So true


Gillar verkligen den här bilden. Haha kul att jag skrev det exakt samtidigt som jag insåg att snubben på bilden bara har kallingar på sej. Vem tusan går så till gymmet??
Det jag gillar med bilden är såklart texten.  Ärligt talat har jag faktiskt lite svårt för folk som går till gymmet och bara går runt och dricker vatten, speglar sej, snackar i telefon, tar en selfie för att kunna lägga upp på insta och verka duktiga, och så vidare.
Gymmet uppfanns för att man ska svettas. Man ska gå dit och ta ut sej, vad gör man annars där?
När jag är på gymmet svettas jag oftast ganska mycket, men inte alltid. Men det är inte svetten som räknas. Det är vad man gör som spelar roll. Jag kan köra stenhårt utan att svettas så. Det beror ju lite på vad man gör på gymmet också.
Men jag gillar texten för att det känns så himla sant. Tar man i, struntar man i hur man ser ut, är tekniken viktigare än håret och om man vågar svettas - då är man inte i sitt snyggaste jag
Just sayin'
Så nästa gång ni tränar, kör lite extra hårt och garva åt alla som går runt och speglar sej. Det är ni som kör hårt som blir snyggast i slutändan.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0