Onsdag

Godmorgon godmorgon

Idag är jag på sista arbetsdagen innan påsken tar över.  Det är ännu lugnare idag än vad det var igår så vi har verkligen inte speciellt mycket att göra här. Allt är förberett för dagen och vi har koll på allt, så vad gör man då? Jag tänkte att jag kan passa på att skriva ett blogginlägg.  

Efter jobbet ska jag och Pontus på en liten picknick typ. Det verkar bli bra väder så vi har tagit med oss allt vi behöver till jobbet. Sen ska vi hitta någon mysig park, vilket det finns ganska gott om här i Oslo, och slå ut en filt, käka lite och dricka lite virre. Det blir nog mysigt.  Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vad som helst kan ju hända.  Sitter vi och dricker virre i någon park, är chansen stor att vi sticker ut på någon uteservering sen. Men å andra sidan var vi båda uppe vid 5 i morse så det finns även en chans att vi bara vill hem och sova.
Den som lever får se

Hoppas ni får en fin onsdag
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0