Onsdag

Hej

Idag har jag kört mitt första pass som ledare. Puh säger jag bara. Det var ingen lätt dag jag fick som första dag. Det kom massa folk + att vi hade sällskap på 80 och 60 pers. Det var sjukt mycket för lilla mej att rodda, mer än vad jag någonsin har haft tror jag och då är jag ändå väldigt van vid stress och pressade scheman men det här var mycket till och med för mej. Jag har med andra ord haft en rätt kämpig dag. Jag hoppas att det blir bättre imorgon.

Just nu sitter jag på golvet i omklädningsrummet på gymmet. Jag pustar ut lite och väntar på att min PWO ska få landa in eller vad man ska säga.
Idag blir det rygg. Jag har längtat efter att träna rygg och det var ju ett tag sen jag hann iväg till gymmet senast så nu när jag väl är här ska jag självklart mosa min rygg och jag tänkte även plåga min mage lite också. Triceps kör jag alltid tillsammans med rygg. Jag är även riktigt sugen på biceps så även om jag inte borde kanske jag kör några reps bara för att jag är sugen på det. Men jag ska försöka spara något till imorgon 





Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0