Hemma

Nu är jag hemma i kära Stockholm igen. Jag kom fram 21.30 så det var ett tag sen jag klev innanför dörren. Men sen jag kom hem har jag nästan bara öppnat massa paket som jag har fått.  Gaaah jag har fått så fina saker.  Eller tja, jag har ju köpt dom men ändå  Det låg också lite post på köksbordet, bland annat mitt truckkort.  Jag är fortfarande så sjukt stolt över mej själv att jag har truckkort.  Det är fan riktigt ballt.

Ajja, jag är helt skakis just nu. Vet inte varför, ville bara säga snabbt att jag lever och nu ska jag försöka lugna ner mej. Först är jag skakis och lite illamående och sen helt lyrisk av alla paket på det. Ingen jättetrevlig kombination kan jag säga. Mina naglar har flisat sej och gått av för att jag har öppnat mina paket så hetsigt, fatta min situation.
 
Nej nu ska jag dra igång säsongsstarten av biggest loser och sen ska jag dra ur jacket. Om några timmar ska jag hem till pappsen för att plugga till högskoleprovet.  Min syrra kommer även vara där och det ska blir sjukt kul att träffa henne.  Det var riktigt länge sen jag träffade henne (se: typ flera år faktiskt) så aa sjukt kul ska det bli.

Det är lite om nu och imorgon. Resten får ni sen.

Godnatt
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0