Fredag

Hej

Jag hoppas att allt är fint med er idag.  Jag mår väl helt okej. Jag har såklart fruktansvärt ont i kroppen och jag är helt slut efter min extremt jobbiga vecka men jag är ändå på ganska bra humör. Jag kommer decka tidigt ikväll men imorgon ska jag upp och göra lite kul grejer.  Först ska det inhandlas nya pjucks till jobbet så att jag åtminstone inte får värre problem än jag redan har och sen ska jag väl hitta på något annat skoj. Jag ska gå mina 5 km och på kvällen blir det personalfest.  Det ska blir riktigt spännande. Jag har inte ens träffat alla mina kollegor än ju  Vissa av mina kollegor jobbar på ett helt annat ställe än vad jag gör så jag har bara träffat dom som jobbar i närheten av mej och det är 1 gång lixom.  Så imorgon ska jag parta lite med massa folk jag inte vet namnen på och i stort sett aldrig träffat. Det kommer bli awesome!  Det bästa jag vet är att träffa massa nya människor.
 
Ikväll blir det bara en lugn och mysig kväll, vem hade kunnat tro det? höhö. Det blir en svingod sallad till middag och massa tv.  Nice!
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0