Torsdag

Hej

Det blev inte riktigt som vi tänkt oss igår.. verkligen inte. Snubbens intervju gick så pass bra att han efteråt ville ta en öl och det råkade bli lite för många. Vi kom hem sent sent sent på kvällen istället för på dagen som det egentligen var tänkt. Det har gjort att jag har hamnat efter lite med träningen. I morse gick vi iväg till min intervju och sen har jag legat och ruttnat i soffan resten av dagen. Jag får nog lägga på ett kål om jag ska klara av 100 pass på mindre än ett halvår.
Hur gick min intervju då? ärligt talat har jag ingen aning. Det var inte som tidigare intervjuer jag varit på. Jag sa inte så mycket, det var mest chefen som pratade... om blommor och bin. Helt ärligt tappade vi att vi satt på en intervju hela tiden. Det var flera som skulle på intervju så det är svårt att säga om jag kommer få jobbet. Jag skulle gärna vilja det men det återstår att se.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0