Äggröra

Här ska ni får ett litet tips från mitt husmanskostskök.  Det är väldigt enkelt, smarrigt och beroende på vad du slänger i kan du göra det hur nyttigt som helst eller hur onyttigt som helst.
 
 
Taadaaa! Äggröra
Det fina i äggröra är att du kan ta vad du har hemma. Lägg lite olja i stekpannan stek vad du nu vill ha i och när det nästan är färdigt slänger du på 2-3 ägg och rör runt allt tills äggen fått den konsistensen du vill ha. Själv steker jag ganska länge för jag vill inte ha det kladdigt, jag äter tex aldrig stekt ägg. Jag föredrar att konsistensen är lite fluffig och "hårdare".
 
Jag brukar ha allt möjligt i mina äggröror men framför allt brukar jag försöka ha i så mycket grönsaker som möjligt.
I det här fallet hade jag inte så mycket hemma så det blev:
♠ Korv
♠ Lök
♠ Tomat
♠ Turkisk yoghurt
♠ och ... ägg.. daah.

Här är några saker jag brukar köra på:
♠ Paprika, båda gul grön och röd
♠ Bacon
♠ Lök, gul eller röd
♠ Ost (dock ganska sällan)
♠ Babyspenat
♠ Stark korv med mycket kött
♠ Ruccolasallad
 
Sånt som är obligatoriskt varje gång är grillkrydda och lök men det bästa är att man kan slänga i vad fals man vill. Och fort går det.

Det var allt från mitt husmanskostkök för denna gång.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0