Torsdag

Hej

Hur är det med er? Själv mår jag i alla fall ganska bra, förutom att jag har gjort så mycket på sista tiden att jag slarvat med gymmet föööör mycket. Jag ska försöka ta mej dit ikväll och då blir det första gången på typ 6 dagar!! jag veeeet inte bra. Men en stor anledning till det är mina arbetstider. Jag jobbade ju två långa pass i fredags och lördags och då var det bara bra att jag inte gymmade. Jag hade aldrig pallat jobbet helt och hållet då. På söndagen var jag så himla slut men lyckades i alla fall ta mej ut för några glas vin för att göra något i alla fall. På måndagen var jag lite småbakis men hade ändå tänkt gymma. Men efter jobbet var jag sååå slut att jag och snubben bara gick hem och fixade mat, kollade på film och sen tokdeckade jag. På tisdagen var jag så glad för det var fredag för mej. Efter jobbet gick jag och snubben ut och det ledde ju såklart till att jag under onsdagen var väldigt trött. Det var alltså i går, min lördag. Jag hade tänkt träna men istället blev det bio och ja så har jag hållt på. Men än sål änge är klockan bara 16 så det finns gott om tid för gym i dag.   Dessutom har jag bestämt mej för att gymma fredag lördag även om det blir två mördarpass. Jag får köra bara styrka helt enkelt, troligtvis mage och rygg. Det är det ända jag jag träna ordentligt och ändå kunna jobba lika hårt som vanligt efteråt.

I dag har jag varit duktig och gått till skatteverket i alla fall. Jag har fixat ett skattekort nu så förhoppningsvis hinner jag få mitt personnummer och skattekort innan första lönen kommer. Men det kan bli lite knivigt för dom tar gott om tid på sej dom där nissarna.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0