Torsdag

Hej

Oj vad jag sov många timmar i natt... tror jag. Jag gick ju och la mej vid 21.30 men kunde såklart inte somna då. Jag kollade på klockan en timme senare och jag tror att det tog mej ytterligare en timme att somna, minst. Sen ringde alarmet 07.30, men självklart gick jag inte upp då. Jag znosade hela vägen till 9.30. Jag funderar på att testa något nytt - strunta i alarmet.
Man blir ju så himla trött av att znosa sådär länge som jag gör.
 
Hur som helst sitter jag här nu med en kom te och en macka. Man vet att man är en riktigt bloggare när man har en kopp te bredvid datorn.  Jag tycker ju inte så mycket om frulle så jag försöker variera den så mycket som möjligt så idag blev det macka.  Det är nog en personlig favorit om man nu ska försöka klämma fram något. Fralla med ost eller skinka och gurka och paprika. Det gillar issa.
 
För resten av dagen är det ganska fullt upp. Jag ska på två intervjuer och sen träna. Innan dess ska jag skicka in ett CV på ett ställe här i närheten som tydligen ska söka folk. Ikväll ska jag mosa på min rygg lite tänkte jag. Rygg och axlar lär det bli. Kanske lite triceps också, eftersom det ändå kommer med så lätt när man tränar rygg.
Jag är faktiskt på god väg att lyckas med mina 4 pass den här veckan, även om jag sjabblade bort 1:a passet i lördags och sen även tisdagen. Ikväll blir det veckans 3:e pass. Kör jag på även imorgon så har jag klarat det och sen börjar en ny vecka på lördag med 5 pass.
Det blir väldigt mycket träning framöver om jag följer mitt schema. Så blir det när man inte följer sitt schema och därmed måste trycka ihop allt på slutet.

 
Hoppas ni får en bra dag
 
 
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0