Fredag

Hej

Sjukt mycket sorry för att jag har struntat i att blogga dom senaste dagarna. Jag har helt enkelt mått för dåligt. Jag och snubben har haft en riktigt jobbig tid här i Oslo och även om vissa bitar börjar lösa sej sakta men säkert, är det fortfarande mycket kvar. Sen vi kom hit har våra humör gått upp och ner som hissar och vi har fått stötta varandra massor. Ibland har jag bara legat och stirrat rakt in i väggen och då har han legat bredvid mej och gjort allt för att få mej att le lite. På samma sätt har jag dunkat honom i ryggen när han har tyckt att allt är skit.
Självklart är det inte lätt att flytta till ett annat land. Speciellt inte om man gör det bara sådär som jag har gjort. Att flytta till ett annat land kräver att man har en liten plan. Vart ska man bo? hur ska man leva? vad ska man leva av? jobb? pengar? lagar och regler? och så vidare. Det finns en mängd saker att tänka på innan man sticker iväg... saker jag inte tänkte på.
Som tur var googlade snubben lite innan vi drog igång karusellen så han vet massor om hur man lever i Norge. Jag kommer att göra ett inlägg om det lite närmare. "Saker att tänka på" typ.
 
I detta inlägg vill jag mer förklara att jag har haft några tunga dagar men att det nu känns lite bättre så nu är jag igång med bloggandet igen.   Lite shopping och några öl har muntrat upp mej lite.  Jag har också hängt lite på gymmet, dock inte så mycket som jag borde eftersom jag inte haft någon ork nu när jag mått som jag mått. Jag ska ta nya tag även med det.  Det blev i alla fall ett hårt pass igår.  

För övrigt är det idag fredag och jag och snubben ska göra hemagjord pizza och mysa i soffan. Igår firade vi in Halloween lite så vi måste vila innan vi eventuellt tar nya tag imorgon.
 
Hoppas ni också får en toppen fredag
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0