2 intervjuer - CHECK!

Jag sa att något bra måste hända snart, och något bra hände. Idag har jag varit på två lyckade intervjuer.  Jag vet inte vad som hände men det bara gick.
Jag brukar väl kunna fixa en intervju ganska bra men det beror så mycket på vem man har framför sej, vilket humör man är på vad klockan är.
Jag som är så morgontrött har extremt mycket svårare att klara en intervju på morgonen än en på kvällen eller eftermiddagen.
Mina intervjuer idag var klockan 15 och klockan 16.30 och det är typ perfekt för mej. Då är jag igång, har haft gott om tid att bestämma kläder och smink, jag har hunnit göra en del grejer och är gott och väl pigg. Sen är det ju klart att man har bra och dåliga dagar. Idag hade jag väl helt enkelt en bra dag antar jag. Att ha två intervjuer på samma dag kan ju också bringa lite tur. När jag kom till andra intervjun var jag ju redan uppvärmd och kunde ganska lätt svara på frågor och så. Men what the hell, jag är väl en rätt hygglig person lixom.  
Sen är det ju så idag att konkurrensen är hård och även om en intervju har gått bra betyder inte det att man får jobbet.
I restaurangbranschen har man ju löst det hela med provjobb. Man intervjuar en del personer som verkar bra, sen får alla provjobba några timmar och sen tar man den som man fått bäst intryck av. Jag brukar klara dom där provjobben ganska bra men jag ropar inte hej än kan jag säga. Man kan ropa hej när man skrivit under papper

Men att det har gått bra är ju skitkul och jag är jätteglad  
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0