Berättelsen om Pi

Igår när vi var och fikade hos Pontus mamma började det plötsligt regna extremt mycket. På vägen hem blev det en mindre storm och när vi kom hem skiftade det från värre till bättre till inget regn alls till dugg. Det hela slutade med att vi åt vår middag framför en film och struntade i att ta oss iväg till gymmet. Förhoppningsvis lyckas vi ta igen det ikväll.  Men det blev i alla fall en cykeltur till hans mamma och sen tillbaka igen, det är bätte än inget.
 
Filmen vi såg var berättelsen om Pi. Jag tyckte att den var skitäcklig och Pontus skrattade mest åt mej. Massa farliga djur överallt, herregud jag satt med hjärtat i halsen i stort sett hela filmen. Men den var bra! Riktigt bra tycker jag. Dock kanske inte helt verklig överallt och jag har ju ibland lite svårt för helt orealistiska filmer men jag tycker att den här var gjord på ett snyggt sett så det gjorde inte så mycket att vissa delar var lite too much fantasy. Jag kommer helt klart se den igen.  4 thumbs up for Pi
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0