8 mars

Hej
 
Idag har det varit en rätt bra dag hittills. Jag sov dock knappt någonting i natt men när jag vaknade var det strålande sol så jag har tagit igen lite tid i solen. Riktigt skönt! Jag somnade nästan direkt när jag hade kommit till ro på min dyna och när jag vaknade låg jag i skugga.  Strax över 2 timmar blev det så nu kommer jag antagligen inte kunna sova ikväll.
 
Vad har då lille Pontus sysslat med under den här tiden?
Han har varit på arbetsintervju.  Innan han kom hit kollade han upp lite arbetsmöjligheter från Sverige. Han hittade då bland annat ett norskt företag som har sitt kontor precis i närheten av där jag bor - how lucky huh?
Först gick det strålande, dom ringde och ville ha honom på intervju och allt. Sen gick det hela åt pipan. Vi fick aldrig tag i dom härifrån och dom ringde inte till oss heller men så plötsligt igår ringde dom och bokade in en ny intervju och för snart en timme sen fick jag veta att Pontus fick jobbet.  Skitkul och riktigt bra, för då kan vi stanna här ett tag till.  Jag ska såklat också ge mej ut på jobbjakt, men vädret har ju inte riktigt tillåtit det under den här veckan. Jag kan väl inte direkt säga att jag är vånad att han fick det. Pontus har en tendens att knipa varje jobb han försöker sej på att få.  Men det här måste väl ändå firas lite grann tänker jag. Undrar hur.. Jag ska försöka komma på något bra.
 
Hoppas ni får en fortsatt bra fredag
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0