8 februari

Jag kom på att jag fortfarande inte berättat klart om min lilla semester i Sverige! Herregud det var ju över en månad sen jag kom tillbaka och jag är bara på min 14:e semesterdag.   Jag ska försöka speeda upp det hela lite.
 
När fredagen kom bestämde jag mej för att ha en lugn hemmakväll. Pontus var och jobbade så jag hade först en dag för mej själv där jag kunde pyssla lite med vad jag hade lust med. Efter att han hade slutat kom han över till mej och sen käkade vi tacos på kvällen med min pappa och Jess. Pontus hade av någon anledning fått för sej att han ville se Postkodmiljonären så för kollade vi en stund på det och sen ville farsan se på spåret så jag fick lida mej igenom det en stund också. Sen gav jag upp och flydde till mitt älskade sovrum där min älskade tv och min älskade soffa finns och där kan man se på lite mer ordentliga grejer.
Jag och Pontus drog igång en av Arne Dahls filmer och efter det var det dags att sova igen. Min 14:e dag var alltså inte så värst händelserik men det var nice att spendera lite tid med min pappa i alla fall.
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0