6 mars

Hej
 
Jag är ledsen att jag bloggar så himla dåligt numera. Det är svårt att hinna med nu när Pontus är här men det blir kanske lite mer tid över när han har varit här en lite längre tid. Än så länge är det ju bara några dagar sen han kom så vi får väl se hur det blir sen.
Idag har vi i alla fall varit och handlat igen och sen har vi myst i soffan med tacos.  Det har varit riktigt skönt väder idag så vi tog en cykeltur och njöt av dom varma graderna.  Mycket mer än så har väl inte hänt idag.
 
Igår kväll tog vi några drinkar här hemma och senare gick vi till en bar här i närhten. Dom stängde 4.00 och strax innan det gick vi därifrån. Jag brukar väl normalt inte dricka alkohol här men Pontus var så himla rastlös igår kväll så det var väl kanske lite därför. Det hade regnat i 2 dagar så tja det har ju blivit mycket hemmahäng. Nu hoppas jag att solen tänker stanna.
 
Hoppas ni har haft en bra dag
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0