5 februari

 
Min 11:e dag i Sverige var inte överdirvet händelserik. Dagens hödjpunkt var dock helt klart att jag träffade Hanna som jag inte träffat på huuuur länge som helst!! Det var verkligen superkul att ses igen trots att det gått så lång tid.  Vi träffades i Kista och käkade lunch och babblade om allt som hade hänt under tiden vi inte umgåtts. Även om jag har förändrats väldigt mycket som person så känns det som att det var ganska lätt att hitta tillbaka till sättet vi brukar umgås på. En stund innan vi träffades funderade jag på hur det skulle kännas, skulle vi vara som strangers eller skulle vi komma tillbaka till dit vi var en gång i tiden på en gång?
När jag såg henne funderade jag ett ögonblick på hur jag skulle hälsa. Skulle jag krama henne? säga hej bara? sträcka fram handen till och med?
Sånt tycker jag alltid är lite klurigt när man inte sett någon på ett tag. Det känns ju lite skumt att bara slänga sej runt halsen på någon man inte ens sagt hej till på väldigt länge. Men tro mej, det gick bra.  Vi var med varandra i typ 3 timmar och när vi skulle skiljas åt kom Pontus och mötte upp mej i Kista för ytterligare lite shopping.. dock inget till mej denna gång. Det tog ca. 5 minuter innan jag gick och surade, drog benen efter mej och kollade ner i golvet. Jag gillade inte alls att vi shoppade åt Pontus och ingenting till mej.
Det hela slutade med att Pontus fick släpa hem mej  
Väl hemma käkade vi lite middag och hade en lugn och mysig kväll.
Tyvärr finns det inga bilder från dagen.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0