2 februari

 
När jag vaknade på lördagen var jag smått bakis. Jag gick upp, hällde i mej massa vatten och sen satte jag igång Hem till Midgård. Efer ett tag kom Pontus och höll mej sällskap. Vi låg i soffan och degade i stort sett hela dagen, käkade lite, degade mer och så såg det ut.
Senare på kvällen gjorde vi oss i ordning och åkte till Fridhemspla för att möta Patrik, Richard och Emil för att spela biljard. Vi började med att käka lite och efter det kan man väl säga att det mesta gick åt helvete.  Först visade det sej att det var 45 minuter väntetid på ett bord och sen blev Patrik väldigt frustrerad över det faktum att han hade väntat sen en kul partykväll och där stod vi nu alla med varsin cola i haden.  Jag och Pontus var bakis och Richard och Emil hade bil, kvar blev stackars Patrik med en öl.
Vi ville såklart inte vänta i 45 minuter så vi bestämde oss för att åka till ett annat ställe. När vi kom dit fick vi skriva upp oss på en lista och det blev ännu mer väntan. Stackars Patrik blev ännu mer frustrerad och för att dämpa det lite spelade Pontus lite på en maskin med honom. Det blev tyvärr inte bättre, eftersom Pontus drog ut 400 på två minuter och Patrik spelade bort en hundring på samma tid.
 
Efter mycket om och men fick vi i alla fall ett bord och då blev allt lite roligare. Emil hade i och för sej dagit vid den tiden men vi andra hade kul. Dock förlorade jag big time och då brukar jag ändå kunna vara hygglig på biljard ibland. Men denna gång gick det verkligen inte.
Killarna däremot fläskade på som satan och bollarna flög åt alla möjliga håll. Jag försökte att bara sikta åt ett håll men på något sätt åkte mina bollar alltid åt motsatt håll. Well well så kan det gå men jag är glad för min kväll med grabbarna ändå. Det är alltid kul.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Linda

Varför har du så sjukt snyggt hår?!
vad använder du för produkter? allt från shampo till styling? :D

kram kram

2013-03-02 @ 15:59:55

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0