21 januari

Hej
 
(Det blev ett hej till. )
 
Nu är jag väl i princip i kapp med uppdateringen. Jag vet inte riktigt vad som hände denna helg för jag har ju faktiskt bara varit hemma och tagit det lugnt + tränat på lördagen. Jag hade all tid i världen att blogga.. typ. Jag städade i och för sej hela huset, pluggade jättelänge på söndagen, kollade på massa filmer och så vidare. Men ändå.
 
Idag är det stressigt igen. Efter plugget åkte jag och tankade på mitt kontantkort och handlade lite så det gjorde att jag kom hem lite senare, och idag ska jag träna tidigt så det har inte funnits många minuter till att bara sitta hemma och andas lite + käka något.
Jag ska sticka iväg till gymmet om typ en kvart! Stress!
Jag hinner nog slänga i mej lite kvarg innan jag sticker. Klockan 18.00 sätter jag igång med veckans första uppdrag 10 000 meter och klockan 19.00 blir det fitball. Känner jag mej själv rätt kommer jag fortsätta med lite mer styrketräning efter passet klockan 18.00.
 
Hoppas ni har haft en bra måndag
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0