Nyttiga pannkakor

Jag äääälskaaar pannakor!!  Dessutom är jag kunglig på att göra dom. Mina pannkakor blir lövtunna och krispiga i kanterna. Supergott!!  Om man nu dessutom kan göra dom lite nyttigare så är ju det prima ballerina.
 
Dom här pannkakorna blir inte lika tunna men dom är rysligt goda. Om det inte vore för att mina vanliga onyttiga pannkakor är så fruktansvärt goda, hade dessa nyttigare grejer varit godare! Det jag menar är alltså att det här receptet som jag använder för mina nyttiga pannkakor är bättre än det receptet som används för onyttiga.
 
Observera dock att dom blir betydligt nyttigare om man använder till exempel dinkelmjöl eller grahamsmjöl. Jag skulle egentligen göra det men har inte hittat något här i Spanien så det blev vanligt vetemjöl. Pannkakorna på bilden är alltså med vanligt vetemjöl men så fort jag kommer till Sverige blir det andra bullar.
 
Pannkakorna är jäkligt goda men blir ännu godare med en liten klick sylt till. I det här fallet har jag även slängt på lite jordgubbskvarg och det beror på att kvarget vi använder här i Spanien innehåller så löjligt lite grejer. Inga kalorier, inga kolhydrater, inget fett och inget socker .. nästan. Helt okej att äta nästan hur mycket som helst av.  Och gott är det dessutom.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0