Min lördag

Eftersom vi bara var hemma och tog det lugnt i fredags, bestämde vi oss för att i alla fall göra något av vår lördagkväll och det blev faktiskt riktigt bra.  På dagen var vi bara hemma och chillade men senare på kvällen käkade vi en supergod tacogratäng som vi snickrade ihop här hemma. Vi försöker ju vara lite nyttigare nu jag kom på att det måste finnas något sätt att göra min favoriträtt ätbar även om man ska vara nyttig. Så istället för att ha nachos gjorde vi en gratäng gjord på ägg. Och istället för vanlig ost hade vi lite mozzarella. Egentligen ville jag inte ha ost alls men Pontus tyckte att vi skulle ha det och såhär efteråt kan jag väl tänka mej att det hade blivit en väldigt trist gratäng utan det. Näringsinnehållet är i alla fall bättre i mozzarella än i vanlig riven ost som vi brukar ha. Sen är ju gräddfilen redan utbytt mot turkisk youghurt och tacosalsa innehåller faktiskt inte så mycket dåligt. Sen öste jag på med sallad och gurka och unnade mej lite hemmagjord guaqamole. Visst man man dra ner ytterligare men något måtta får det väl vara, tänker jag.
 
Senare tog vi en promeflax till habaneras, där dom har ett fun center, för att spela biljard. Vi spelade två omgångar och jag vann båda, även fast Pontus egentligen är överlägset bättre. Jag vet faktiskt inte hur jag fick till det men jag satte några riktigt snygga träffar.
 
Sen spelade vi lite på ett sånt där "is-spel" och där vann vi varsin runda och slutligen fick jag spela mitt favoritspel.  Det kommer ett litet klipp på det. Tyvärr var spelet typ trasigt så det blev inte riktigt som det brukar vara.
 
Innan vi gick därifrån bestämde vi oss för att ta kort i en sån där automat. Först gick allt lite åt helvete, sen gick det väl helt okej och precis när alla bilder är tagna och vi har fixat med allt står det att maskinen är trasig. Men Pontus ger sej inte och går och hämtar någon och efter det fick vi ta om alla foton. Enligt mej ser vi inte riktigt kloka ut men kanske blev någon enstaka bild okej.  Jag får försöka lägga upp det här på bloggen också.
 
När vi äntligen fått våra foton tog vi en lite längre promenad hem. Det blev faktiskt en väldigt kul kväll och det bästa är att dom inte tar massa överpriser här som dom gör i Sverige. Vi hade riktigt kul i 3 timmar för under en hundring var.
Vart kan man lyckas med det i Stockholm lixom?
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0