Min födelsedag

Jag tänkte börja med att berätta lite om min födelsedag den 10:e april.  Det är första gången jag firar min födelsedag i ett annat land än Sverige. Tror jag i alla fall, om jag inte minns helt fel.
 
Jag vaknade i alla fall rätt tidigt av att Pontus kom med frulle på sängen.  Supermysigt!  
Sen fick jag en liten present också.  Det var ett kort som gäller i alla affärer här i Habaneras (vårt köpcentrum)+ ett kontrakt där Pontus lovar att hålla alla påsar, var smakråd och att han inte kommer klaga. Fett kul idé ju
 
 
Efter ett tag gick vi upp, gjorde oss i ordning och stack iväg till gymmet. Jepp, till och med på min födelsedag! Jag hade mitt sista benpass på fas 1 så det var bara att ta sej dit. Efter gymmet stack vi iväg för att köpa ett par träningsbyxor, käka lunch och kolla lite i affärer. Pontus hade ju lovat att bjuda på lunch så vi letade länge efter ett bra ställe. Tillslut hittade vi ett supermysigt ställe som heter La margarita.
Om det tog lång tid att hitta det så var det ingenting emot vad det tog för mej att bestämma vad jag skulle äta.  Tillslut fick det bli en pizza. Jag höll på och velade i säkert en halvtimme och sen blev det en pizza med ost, skinka och lök.  Hur länge hade man fundeat om man skulle ta en kötträtt lixom.  
Pizzan var i alla fall sååååå god så det var verkligen ett bra val.
 
 
En cola, 2 öl, 2 glas vin, en pizza och en halburgare senare var vi på vift igen. Vi gick tillbaka till Habaneras för att shoppa men jag köpte faktiskt ingenting. 2 glas vin hade gjort mej lite lagom snurrig efter att jag hade gymmat rätt hårt så det var svårt att avgöra om kläderna satt bra eller inte. Plus att man blir lite svullen av alkohol så det var nog bra att jag sparade slantarna på habaneraskortet.  När vi hade vandrat runt i alla affärer jag ville till, körde vi en ny vätskepaus. Jag tog ett glas vin och ärligt talat fick jag det konstigaste vinglaset jag någonsin fått så efter det fick det bli en öl istället.
 
 
Efter det stack vi iväg till Carrefour för att hadla lite inför kvällen. Planen var ju att bygga pussel och då behövs snacks.  Så vi köpte avocado, så jag kunde göra guacamole, salsa, nachos, chips och cola.
När jag vi kom hem hade Pontus även gömt en liten tårta i kylen så det blev massa godsaker den kvällen och eftersom jag bara drack cola slapp jag baksmällan nästa dag.  Grym födelsedag kan man verkligen säga! Och Pontus överraskade mej verkligen. Jag som inte gått i affärer på as länge njöt ju stenhårt av att kunna gå runt där och dessutom köpa på något om jag ville! Det var läääänge sen det kan jag säga. Lunchen var svingod, solen stekte och allt var fasktiskt extremt bra.
 
 
På carrefour köpte jag med mej lite färdkost till hemfärden.  Min absoluta favoritcider från Sverige. Fast om sanningen ska fram tycker jag att 7.0 är mycket godare än 4.5. Men här har dom bara 4.5 så det fick duga, även om jag tycker att det är ganska mycket för sött.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0