Killerlegs fas 1

Jag har varit jättedålig på att skriva om hur det går med mitt benprojekt. Här kommer i alla fall en liten bild på hur det har gått hittills.
Jag kan väl säga att jag egentligen inte märker någon som helst skillnad i benen än och det tror jag egentligen beror på att jag har väldigt starka ben. Jag har ju tränat kickboxning i så himla många år + att jag springer och cyklar väldigt mycket. När jag tränar ben i olika maskiner på gymmet tar jag väldigt tunga vikter för att vara tjej och därför krävs det nog otroligt mycket för att förändra mina bens utseende.
 
För er som inte riktigt hängt med kan jag väl kort säga att det jag gör är att 3 gånger i veckan köra 4 olika övningar för ben. Detta kommer jag göra i 3 veckor och sedan byter jag till fas 2 för att köra 4 nya övningar och slutligen likadant för fas 3. Självklart kommer jag lägga upp övningarna för alla faser och när ni ser dom kommer ni antagligen förstå varför det inte ger mina ben överdrivet mycket.
Med mina muskelberg till spiror behöver man verkligen träna hårt för att det ska komma fram något, hända något eller för att man ska se skillnad. Men men, nu kör jag på det här och om inte annat kan man väl säga att det i alla fall inte har gett någon negativ effekt.
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: jennifer

vad använder du för program för att göra en sån bild?

2013-04-13 @ 21:06:32
URL: http://nattstad.se/nordgreen

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0