I fredags..

Jag lovade ju lite smått att jag skulle berätta lite om i fredags. Jag brukar ju göra det när jag för en gång skull gör något annat än att träna, sola, chilla och jobba.
I fredags var vi lediga från jobbet så vi stack först iväg till fredagsmarknaden nere i Torrevieja  Vi vandrade runt där ett tag och jag köpte en extreeemt fin väska i brunt läder.  Ni ska få se den sen såklart.
 
Efter marknaden gick vi ner till stranden så jag kunde sitta och vifta lite med benen ner i vattnet och sen när jag var klar med det gick vi till Tango för att ta ett glas. Tango är ju stället man alltid hamnar på på ett eller annat sätt men bortsett från kvällen då vi träffade dom norska tjejerna, har vi inte varit där på väldigt länge.
 
Jag var rätt sugen på mojito så det fick det bli.  Föreställ er att sitta ute i hettande värme, under ett stort parasoll med en söt och kall mojito. Helt underbart!
När vi hade druckit upp gick vi tillbaka till våra cyklar och stack iväg till det mysiga stället där vi käkade lunch på min födelsedag.  Vi köpte en flaska vin och en pizza att dela på som snacks. Mums!!
Sen satt vi sär vi satt tills det var dags att gå hem.
 
På vägen hem fick jag plötsligt höra hög musik från något ställe. Jag blev nyfiken så vi gick dit för att kolla vad det var. Det visade sej att det var en rätt mysig engelsk bar så vi tog varsin öl innan vi fortsatte hemåt.
När vi kom hem lagade vi till varsin riktigt god burrito och slog oss ner för att glo på en film.
Jag somnade viserligen 5 minuter in i filmen, eftersom klockan vid det här laget var runt 03.00. Det hade jag missat helt och hållet. Well.. tiden går fort när man har kul.
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0