3 april

Hej
 
Jag tänkte börja dagen med att berätta att jag nyss märkte att jag totalt har missat min bloggs födelsedag.  Det känns väldigt skumt faktiskt. Jag får skriva ett litet grattis i efterskott -inlägg.
 
Idag är det i alla fall den 3:e april och precis 6 månader sen jag och Pontus blev tillsammans. Vi har i och för sej inte varit tillsamman hela tiden, eftersom jag dumpade honom efter en månad och sen blev vi tillsammans i slutet av januari igen. Så det är väl egentligen 3 månader men men.  Vi räknar det som 6 för vi har i alla fall hängt ihop hela tiden på ett eller annat sätt och jag kan väl inte säga att jag känt mej som singel sen bli bev tillsammans i oktober.
Vi tänker väl dock inte fira det. Om ett tag ska vi sticka iväg till gymmet och ikväll blir det mer jobb. Sen blir det väl en kvällspromenad och kanske en film på det. Så ser min onsdag ut. Det är soligt och varmt också så kanske hinner man med att sitta ute en stund.
 
Hoppas ni får en bra dag
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0