21 april

Hej
 
Så var det redan söndag den 21:a april. Ytterligare en vecka har gått! Det här är helt snurrigt. Hur fort går tiden egentligen?!
 
Idag har jag inte gjort så mycket än så länge. Jag vaknade ganska sent, stack till gymmet och nu har jag ganska nyligen kommit hem. Om en stund ska jag dra i mej en proteinshake och sen ska jag bädda ner mej i soffan och inta söndagen. Det blev ett rätt hårt pass på gymmet idag. Jag hade bestämt mej för att bränna 600 kalorier (enligt mätarna på maskinerna då, det är ju bara det man har att gå på tyvärr). Jag började i alla fall med 20 minuter löpning som uppvärmning och sen körde jag 10 minuter powewalk. Efter det ville jag ta ett break för variation och tränade då mage. Och plötsligt var tiden så mycket att jag bara hade 30 minuter på mej för att sen hinna duscha innan gymmet stängde. På söndagar stänger dom 14.00 så man måste verkligen ligga i på gymmet om man vill hinna träna mycket när man vaknar så sent som jag gör ibland.
Min sista halvtimme blev intensiv cykling men tyvärr räckte det inte hela vägen fram. Jag tror att jag landade på 520 kalorier till slut. Men jag är väl hyfsat nöjd ändå. Jag ser till att bränna lite extra imorgon.
 
Hoppas ni får en bra söndag
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0