Torsdag


Hej  
Dagarna går verkligen fort.. undrar varför när jag ligger och sover till 15.00 varje dag.  Det är verkligen synd för det blir inte mycket tid över till att hitta på grejer då. Jag försöker komma upp vid 12.00 men det verkar vara omöjligt.
Det är inte första gången jag bloggar om mina skumma sömnvanor.
 
Idag har jag i alla fall varit ute och grävt på tomten. Snacka om att det är jobbigt att gräva, men det går ganska fort när man väl kommer igång. Sen tog jag en paus för att trampa i väg på hojen och köpa ny utrustning.  Det gick inge vidare. Jag cyklade iväg en halvtimme innan ett pass skulle börja, för att verkligen vara säker på att jag skulle hinna shoppa det jag behövde innan tränaren var tvungen att springa iväg och hålla i passet. Dom har lixom ingen reception som säljer prylarna, utan tränaren tar hand om det mellan passen. Det har aldrig riktgit funkat, eftersom ett pass slutar 18.00 och det andra börjar 18.00.
Det här är alltså klubben som jag tränade på förut och inte den jag har tränat på senast. Jag tycker att dom har fom klart bästa handskarna till ett inte alltför högt pris. 300 spänn är inte illa för ett par handskar.
 
Som jag sa gick det inge vidare. Jag cyklade vilse och hade mej och tillslut gav jag upp. Det blev i alla fall en ganska svettigt cykeltur på 45 minuter.
När jag kom hem fixade jag lite lunch.. 17.30, och sen gick jag ut och fortsatte gräva. Nu jävlar ska några kilon bort alltså.
 
 
Snacka om fysisk dag, men en riktigt fighter pallar.

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0