Torsdag

 Hej
Så var det torsdag kväll. Jag har haft en lugn dag med Nina, eftersom kvällen drog ut på tiden igår. Hon kom över til mej vid 20.00 och sen satt vi ute på "balkongen", eller vad man nu ska kalla det, och drack vin och några mojitos fram till 4.30.
Vi somnade slutligen vid 5.30 och gick upp några timmar senare för att gå och köpa hem mat och kolla på film. 2 filmer senare började hon rulla hem och jag satt ensam kvar och kollade på ytterligare en film. Seg och trött är man, så strax ska jag hoppa in i duschen och piggna till lite för nästa sällskap. Pop kommer nämligen förbi om typ en kvart så I better hurry.
 
Det var i alla fall en väldigt trevlig kväll igår men nu börjar jag känna mej riktigt seg. Jag har fått i mej väääldigt mycket alkohol dom senaste två dygnen och normalt brukar jag inte ens kunna bli full dagen efter, men igår när vi hade hållt på i 9 timmar började jag faktiskt känna av det lite grann. Total waste egentligen för det är nästan omöjligt för mej att bli full dagen efter. Jag måste har druckit minst 1 liter vin och sen typ 15 cl Rom igår. Förmodligen var det väl mer.. Men men, nu har jag inte tid att blogga egentligen.
 
Hoppas ni får en bra torsdag kväll
 


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0