Tisdag

Hej 
 
Så var det tisdag och jag har haft en rätt jobbig dag hittills. Tja, det kan man ju egentligen inte tro om man skulle se mej nu för jag ligger nerbäddad i soffan med datorn lutandes mot knät.  Många skulle säkert avundas det här. Men min dag har inte varit såhär sagolik hela dagen.. jag har ju sovit också.
 
Nej men ärligt talat, jag kom hem vid 8 i morse, hade knappt sovit något och fick kriga för att hålla mej vaken. Tillslut tog illamåendet över och jag deckade. Jag vaknade lite då och då men mådde fortfarande illa. Stressad försökte jag ändå ta mej upp för att få något gjort men nej, det gick inte. Nu har jag hållt mej vaken i kanske en timme och börjar väl känna mej som en normal människa.
 
Strax ska jag börja sätta igång här. Jag har några få timmar på mej att få så mycket gjort som möjligt. Jag är lite smått osäker på hur kvällen ser ut så vågar inte riktigt yttra mej om dom planerna än. Det vore ju lite dumt om jag gjorde det med någon typ av entusiasm och sen blir det ett fiasko av alltihop.
 
Hoppas ni får en bra tisdag
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0