Packningen går som smort

 
Kom precis in efter en ganska lång promeflax och ett långt samtal. Jag åker om några timmar och har inte ens packat färdigt väskan! Herregud hur ska detta sluta ?!
Jag tänkte försöka fixa klart den nu men att jag inte ens har någon koll på vad jag har packat hittills gör inte direkt projektet lättare.  Jag försökte ju packa tidigare idag och då slängde jag bara ner massa saker. Typ; åh, den här kan jag ta med mej, och den, och den, och den.. sådär ja. Väga väskan, okej jag får plats med mer. Den, den och den blir bra. Hej och hå nu ta jag en paus.
Nu, några timmar senare, sitter jag är och ser det mesta som ett stort skämt. Jag har inte ens fattat att jag ska åka. Det är väl därför packningen går som den går.
 
Det där med att packa väskor är ju något jag är van vid. Eftersom jag bor månadsvis hos mina papper så har jag blivit rätt rutinerad på att packa ner mitt liv och förflytta mej till en annan plats. Ajja, vi får väl se hur det går med det här. Jag har ju i alla fall en flygbiljett. 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0