Hemmaträning

Idag har jag förresten varit en duktig prick.  Jag har slitit i massa rötter på tomten - även om jag inte orkade så länge, sen har jag slappat lite och även om jag var svintrött gav jag mej ut på en löprunda.  

Jag trodde att jag skulle ha stört dålig kondition eftersom jag inte har tränat på länge nu. Konditionen brukar ju störta direkt om man skippar att träna lite. En vecka som sjukling så är det bara att börja om. Kanske är det så att jag inte märker av det, eftersom glappen är så stora mellan mina löprundor numera.  Jag antar att jag märkte det på ett annat sätt när jag tränade varje dag.
Hur som helst gick jag ut och sprang en halvtimme och faktum är att det var inte överdrivet jobbigt. Inte så jobbigt som jag hade trott att det skulle vara. Men jag tog det lugnt för säkerhets skull och sprang långsammare än jag brukar så på 30 minuter borde jag väl kommit upp i i alla fall 3½ kilometer. Jag brukar ju springa 5 kilometer på den tiden men med lite uppförsbackar och segare tempo blev det helt klart inte så mycket, men jag är nöjd ändå.
När jag kom hem drog jag fram 7-kiloshantlarna och körde styrka 40 minuter. Mage och rygg - som vanligt när jag får välja  Sen fick väl rumpa och armar lite på köpet.  Schwéét

Snygg kropp, komsi komsi!
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0