Första dejten

Igår ville jag ju inte avslöja hur kvällens planer såg ut, eftersom jag inte var säker på om det skulle bli av. Men det blev det så nu kan jag avslöja en liten del av allt. Man kan väl säga att jag har varit på mitt livs första riktiga dejt. Ni vet "första dejten, middag och bio". Jag tycker inte att man kan säga att man har varit på en dejt om man går på restaurang med sin pojkvän. Då säger jag att man har varit på en typ romantisk middag med sin pojkvän. Dejt är ju lixom det man gör innan man blir tillsammans. När det kommer till restaurangbesök är det väl lite av en killes sista chans att charma tjejen typ.. Lite så ser jag på det. Hur som helst. Igår var jag och Pop och käkade på en as mysig restaurang och sen gick vi och såg Batman.  As mysig kväll, fast jag hade nog velat ha mer tid på restaurangen. Men på ett sätt var det väl bra att tiden rann ut, annars hade vi hunnit bli as packade båda två  Efter varsitt glas vin och sen en hel flaska gick vi iväg till bion och hann precis komma in när den började. Personligen tycker att jag filmen är överskattad. Om självaste Batman medverkar i typ 5 scener kan man ju för tusan inte döpa filmen till Batman. Jag tror att filmen hade blivit mycket bättre om det hade varit en helt vanlig actionrulle. Nu förväntade man sej ju att Batman skulle synas mest men han inte alls sej lik. Jag är ju lite av ett Batmanfan så klart att jag ville se mer av honom.
 
I övrigt önskar jag att jag hade fotat mer och att jag hade lyckats få till lite bilder på kvällens outfit men sorry guys, det gick inge vidare.
 
 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0