Biljettproblem

Nu känns det lite jobbigt med flytten igen. Det har sannerligen varit en berg och dal bana det här. Jag vet att allt hade varit mycket enklare om jag inte hade skjutit upp det. Det är jag som har satt mej själv i smeten och nu får jag försöka ta mej ur det. Problemet just nu är att jag inte har bokat en flygbiljett. Tja, det kan man ju tycka att man kanske borde tänkt på liiite tidigare. Tanken är alltså att jag ska dra den 29:e och det planet jag ville med är nu fullbokat. Varför bokade jag inte bara?!
Bra fråga.
Jag tror att det beror på att jag ville snacka med mina föräldrar lite först och sen gick tiden, som den alltid gör. Nu står jag emellan lite olika val och inget av dom är bra. Antingen tycker jag att biljetterna är på tok för dyra för att vilja beställa, eller så är det helt fel datum.
 
Jag försöker verkligen komma så nära den 29:e som möjligt och det beror på att jag inte vill ha för många dagar att få chans att ångra mej när jag väl är där. Visst, det är en grym idé, men till och med jag skulle fråga mej vad tusan jag gör där om jag skulle sitta där i nästan en vecka utan att göra något.
 
Den 1:a börjar min spanskakurs så då blir det i alla fall lite happening. Att kunna språket är ju nästan en förutsättning för att kunna stanna där en längre tid, så jag börjar där. Jag hoppas att jag kirra en biljett för rätt pris och rätt datum.
Pengarna är väl ingen big deal egentligen. Men det är bara det att jag inte har något jobb när jag kommer dit och vill gärna kunna stanna så länge som möjligt såklart. Jag köper hellre en biljett för 1000 än 3000 om jag kan. Jag menar, 2000 kan jag leva på en månad där nere. Det kan vara värt att tänka på i såna här lägen.
 
 
Wish me luck
 

 
 

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0