Odjuret

 
 
Hör och häpna!!
 
Jag tillhör generationen som knappt vet hur man öppnar en bok, ännu mindre hur man läser en. Det är egentligen ganska synd att det har blivit så.. om man tänker efter. Jag kan väl egentligen inte säga så mycket för jag har aldrig saknat att sitta och läsa, jag ser ju hellre en bra film. Kankse kanske kanske har jag läste en bok någon gång ibland på stranden när man varit utomlands. Men det var ett bra tag sen, numera är man väl alltid bakis när man är på stranden.  Ja.. ni hör ju.
 
Men i somras läste jag faktiskt Box 21 av Roslund och Hellström och den var sååå spännande att jag nu inte kunde låta bli att börja bläddra i Odjuret när jag hittade den här i huset. Mamma läser just nu Tre sekunder och när hon åker hem på söndag ska jag böna och be lite trevligt om att hon ska lämna kvar den. Kanske kanske kanske klarar jag av att läsa ut böckerna, trots att jag tillhör den generationen jag gör.  

Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0