Oh, it's a deppmode

Puh! Nu har jag packat ner större delen av mitt liv i väskor och förflyttat mej hem till mamma. Det där med att flytta fram och tillbaka är verkligen en pärs men det är skönt när det väl är gjort.
Jag är en person som verkligen behöver miljöombyter då och då så det känns skönt att i alla fall ha kommit halvvägs. Nu ska bara allt packas upp och det är den näst jobbigaste biten. Hela proceduren är uppdelad i 3 delar - den första är att packa, den andra är att slänga in allt i bilen och sen få det från bilen in i huset (det är den absolut värsta delen) och den tredje delen är att packa upp allting igen. Att packa upp allt är jobbigt och irriterande för att det tar sån himla tid - med andra ord, jag äger inte direkt lite grejer.
Lösningen på problemet är såklart att packa mindre. Det säger i alla fall min käre far, men han är å andra sidan snubbe och fattar inte grejen.
Jag kan inte planera vad jag ska ha på mej för en månad framöver, sånt tar man lite som det kommer. Självklart måste jag ha med allt, annars kommer jag vilja ha just det som jag har lämnat en dag. Men som sagt, sån är chickstuff och som snubbe gör man nog bäst i att inte ens yttra sej i saken. Då slipper man överrivet jidder så att säga.

Nu är det i alla fall klart för den här gången - nästan, ska ju som sagt packa upp allt också *suck*

Det orkar jag inte ta ikväll. Jag är på för tog för dåligt humör, känner mej alldeles för tom och platt så istället ska jag köra på en väldigt sen middag och en film. Ikväll ska jag leta upp en komedi som framkallar tankar som; Åh, den här gör mej alltid på bättre humör oavsett hur taskigt jag mår.

tjingtjing


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)


Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0