Måndag

Hej

Jag kom nyss hem och nu sitter jag och forskar lite om LCHF, som alla snackar om ska vara så jäkla bra. Jag har visserligen en kompis som rasat i vikt med hjälp av metoden men ni vet ju hur jag är - skeptisk!

Jag tror inte på att lägga av med en viss grej och öka en annan för så fort man slutar med det springer man ju upp i vikt igen. Som att sluta käka - den mest idiotiska "dieten" av alla - hur länge håller det lixom?

Nej jag blir irriterad. Jag blir irriterad på alla skumma metoder som skriks runt hela tiden, jag blir irriterad på alla som tror på varenda ord och jag blir irriterad på dom som skriker runt det och framkallar någon sorts förhoppning i folks små feta hjärtan. Det är ju ta mej tusan hemskt.
Dessutom är LCHF nästan exakt som South beach som jag höll på med förut. Man kanske borde börja igen.

Anyway.. jag har haft en både bra och jobbig dag. Först var jag iväg på ett litet (privat) ärende och sen åkte jag och tränade. Efter halva passet fick jag sätta mej på bänken på grund av mina extrema smärtor i nacken och ryggen så nu får vi se när jag kan träna nästa gång.
Efter en varm dusch och lite smink åkte jag till Kista och mötte upp Mr B. Först blev det 2 cider på Olearys och sen bio. Filmen var grym och tack vare det fick jag slänga tankarna åt ett annat håll ett tag. Det var skönt.

Nu är planen att sitta här och deppa över det mesta.


Kommentarer


1. Jag gör bloglovin-byten. Skriv en kommentar med vilken siffra du blev så lägger jag till dej med. :)

2. Jag är gärna med i dagens blogg eller veckans blogg tävlingar

3. Glöm inte att man kan gästblogga hos mej och därmed sno mina gulliga läsare.

4. Fråga inte hur jag mår eller vad jag gör om du inte bryr dej tillräckligt mycket för att se att svaren i stort sett alltid är nyligen uppdaterat på bloggen.

Tack för att du tittade in och självklart ses vi väl snart igen? ;)

Postat av: Anonym

Lchf är inte alls som south beach. Läs på för fan...

2012-05-29 @ 01:29:05

Skriv några söta rader snäckan:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara jag ser)

din blogg:

dina söta rader hära då:

Trackback
RSS 2.0